Història

La història del nostre club es remunta a anys enrere i és difusa i poc clara, però hem volgut fer un breu repàs a aquests temps passats.

El que avui coneixem com a Club Esportiu Maristes Rubí troba el seu origen dins l’AMPA (Assossiació de Mares i Pares d’Alumnes) escolar, i fou entre els anys 1975 i 1980. Durant aquests anys i sota la responsabilitat d’un vocal d’esports, es varen crear les primeres activitats esportives dirigides als alumnes dels Maristes Rubí, començant per la secció de judo. Ben aviat, es va crear el nostre emblemàtic torneig anual, que va lligat indestriablement de la història de la nostra entitat: el Convisport.

cartell 24 hores  CLB ESC 20140204 18545504 

El primer Convisport va néixer arran del torneig de 24 hores de bàsquet mini, que s’havien celebrat el maig del 1977 i en la qual havien pres partit 16 equips, per fer un salt al gran torneig que es va celebrar el 82 amb tot d’equips forans que dormien a les pròpies instal·lacions de l’escola. Poc després, es va canviar al format actual d’intercanvi amb les famílies de les altres escoles. Si la història del nostre club no es pot separar de la del Convisport, aquesta també va lligada necessàriament a la del germà Manel Pou, fundador i impulsor de la coneguda com a “festa de la convivència i de l’esport”. En aquests primers anys, el club creix gràcies a la projecció del torneig que, per exemple, el 1988 va acollir tres equips provinents de França, un de Bèlgica, un de Saragossa, un de València i un de Logronyo.

CLB ESC 20140205 18362601

 Aquelles primeres temporades de l’esport dels Maristes Rubí s’oferien futbol 7 i bàsquet, i la temporada 83-84 es va crear la secció d’handbol.

No és fins el 1992 que el Club es funda com a entitat pròpia gestionada pels pares de l’escola, primer president del qual fou Joan Garcia. Al setembre de 1997 Lluïsa Escolà pren  la presidència i el 2001 dirigeix l’entitat Javier Rodulfo. Tanmateix, l’any 2002 va tornar a establir un vincle més fort amb l’escola, i el primer coordinador general de l’entitat fou el professor i entrenador d’handbol Félix Félix.

Uns anys abans s’havien ampliat les instal·lacions amb els nous vestuaris i la que avui és l’oficina, que era en aquells temps la sala de reunions. Una mica més tard l'oficina s'hi va traslladar, deixant l’anterior emplaçament com a l’actual sala d’entrenadors.

Tanmateix, les obres que més han canviat la fisonomia i mode de treball pel Club són les que ens van dotar d'un pavelló la temporada 2011-2012, al lloc on hi havia el nostre antic camp de sorra de futbol set, i que s’ha convertit des d’aleshores en l’eix de la nostra pràctica esportiva. Això sí, la novetat de més impacte de les últimes temporades, però, ha estat l'estrena d'una nova roba esportiva que hem estrenat durant la 2017-2018. Els colors predominants, amb aquest proveïdor, han canviat. 

equipaments

I de moment, seguim treballant per créixer i expandir la nostra filosofia esportiva. Benvinguts al CEMRUBÍ!

 1590165 corregida retallada 

Galeria

GALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEB

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top