ACCÉS

Si ets personal del CE Maristes Rubí, introdueix el teu usuari i contrasenya per poder accedir a l'apartat intern del web.Què és la Tecnificació de Nadal?

tecnificaci logo NODATA

La Tecnificació de Nadal és una activitat que el CE Maristes Rubí va crear la temporada 2012-2013, oberta a tots els esportistes (no cal ser membre del club per participar-hi). Es du a terme durant alguns dies de les vacances de nadal amb entrenaments dividits en dos franges entre les 09:30 a 13:00, en què els jugadors treballen amb personal especialitzat. Es prioritza que sigui una activitat oberta, per tal que sigui d'ajuda pel desenvolupament integral i complet dels nostres jugadors. La tecnificació consisteix en una sèrie d'entrenaments específics destinats a millorar les qualitats i técniques individuals, aspectes fonamentals tant per la plena formació del jugador com pel desenvolupament del joc col·lectiu i que, no obstant, l'exigència de la competició obliga als entrenadors a deixar-los una mica apartats.

Tipologia d'entrenaments

Els entrenaments d'una tecnificació s'orienten a la individualitat, és a dir, es desenvolupen plans d'entrenaments individualitzats al màxim, organitzats per les posicions específiques i profunditzant en els aspectes técnics i tàctics d'aquestes posicions.

Objectius

L'objectiu d'una tecnificació és la millora individual de l'esportista tant en el lloc específic que ocupa com en l'execució del conjunt de qualitats técniques i táctiques generals del joc i específiques de la seva posició.

Vindreu a la Tecnificació de Nadal?

Us informem que, tal com és habitual, el Club organitza unes jornades de tecnificació durant les vacances de Nadal. És una activitat molt recomanable per poder treballar aspectes del joc més específics i fer treball més individualitzat gràcies als grups reduïts. 

Tecnificacio

Podeu portar la inscripció a l'oficina del club fins el dimecres dia 17 de desembre! No us la perdeu!

Repetim la Tecnificació aquest Nadal!

Ja us podeu inscriure a la Tecnificació de Nadal! Enguany mantenim el format de l'any passat n i serà a les nostres instal·lacions entre els dies 27 i 28  de desembre i el 2, 3 i 4 de gener i tindrà un cost de 12 euros pels jugadors del club (20 pels de fora). 

aaaaaa

Si us hi voleu apuntar, podeu portar la inscripció fins el 18 de desembre! Les places són limitades, així que apunteu-vos-hi aviat!

Obertes les inscripcions per la Tecnificació de Nadal

Ja us podeu inscriure a la Tecnificació de Nadal! Enguany n'hem canviat lleugerament el funcionament i serà a les nostres instal·lacions entre els dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener i tindrà un cost de 10 euros pels jugadors del club (20 pels de fora). 

tecni

Si us hi voleu apuntar, podeu portar la inscripció fins el 18 de desembre! Les places són limitades, així que apunteu-vos-hi aviat!

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 3

Galeria

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

cemrubi@maristes.cat

Go to top