Què és la Tecnificació de Nadal?

tecnificaci logo NODATA

La Tecnificació de Nadal és una activitat que el CE Maristes Rubí va crear la temporada 2012-2013, oberta a tots els esportistes (no cal ser membre del club per participar-hi). Es du a terme durant alguns dies de les vacances de nadal amb entrenaments dividits en dos franges entre les 09:30 a 13:00, en què els jugadors treballen amb personal especialitzat. Es prioritza que sigui una activitat oberta, per tal que sigui d'ajuda pel desenvolupament integral i complet dels nostres jugadors. La tecnificació consisteix en una sèrie d'entrenaments específics destinats a millorar les qualitats i técniques individuals, aspectes fonamentals tant per la plena formació del jugador com pel desenvolupament del joc col·lectiu i que, no obstant, l'exigència de la competició obliga als entrenadors a deixar-los una mica apartats.

Tipologia d'entrenaments

Els entrenaments d'una tecnificació s'orienten a la individualitat, és a dir, es desenvolupen plans d'entrenaments individualitzats al màxim, organitzats per les posicions específiques i profunditzant en els aspectes técnics i tàctics d'aquestes posicions.

Objectius

L'objectiu d'una tecnificació és la millora individual de l'esportista tant en el lloc específic que ocupa com en l'execució del conjunt de qualitats técniques i táctiques generals del joc i específiques de la seva posició.

Ja arriba la tecnificació de Nadal 2015-2016

Com cada any, durant les festes de Nadal organitzem la Tecnificació, una activitat que, a més d'alleugerir l'efecte d'una parada de llarga durada, ens ajuda a treballar aspectes que necessiten una atenció més individualitzada: tècnica individual, especificitats de les posicions de joc... 

Cartell Tecni web

Enguany, les dates són les següents: 28, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener. Com és habitual, us podeu apuntar a les oficines del Club (de dilluns a divendres de 17.30 a 21.00) i el cobrament de l'activitat anirà adjunt al rebut de gener (si no sou membres del club haureu de fer el pagament en efectiu en el moment de la inscripció). 

Podreu trobar tota la informació necessària al tríptic que us hem fet arribar i que trobareu a l'apartat DOCUMENTS del nostre web. Recordeu que, si hi voleu participar, heu d'entregar la inscripció abans del dia 16 de desembre.

Aquest Nadal no us quedeu aturats i veniu a la Tecnificació! 

 

Galeria

GALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEB

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top