Què és la Tecnificació de Nadal?

tecnificaci logo NODATA

La Tecnificació de Nadal és una activitat que el CE Maristes Rubí va crear la temporada 2012-2013, oberta a tots els esportistes (no cal ser membre del club per participar-hi). Es du a terme durant alguns dies de les vacances de nadal amb entrenaments dividits en dos franges entre les 09:30 a 13:00, en què els jugadors treballen amb personal especialitzat. Es prioritza que sigui una activitat oberta, per tal que sigui d'ajuda pel desenvolupament integral i complet dels nostres jugadors. La tecnificació consisteix en una sèrie d'entrenaments específics destinats a millorar les qualitats i técniques individuals, aspectes fonamentals tant per la plena formació del jugador com pel desenvolupament del joc col·lectiu i que, no obstant, l'exigència de la competició obliga als entrenadors a deixar-los una mica apartats.

Tipologia d'entrenaments

Els entrenaments d'una tecnificació s'orienten a la individualitat, és a dir, es desenvolupen plans d'entrenaments individualitzats al màxim, organitzats per les posicions específiques i profunditzant en els aspectes técnics i tàctics d'aquestes posicions.

Objectius

L'objectiu d'una tecnificació és la millora individual de l'esportista tant en el lloc específic que ocupa com en l'execució del conjunt de qualitats técniques i táctiques generals del joc i específiques de la seva posició.

Tecnificació Nadal 2013

Aquest any el CE Maristes Rubí torna a promoure l'activitat nadalenca de la Tecnificació.  Enguany, tot i les dates festives, hem aconseguit distribuir bé els 6 dies.

 tecnificaciologo2013

 

La tecnificació d'aquest any, serà els dies 27, 28, 30 i 31 de desembre, 2 i 3 de gener. L'horari serà de 09.00h a 13.00h, durant el qual es duran a terme entrenaments tecnico-tàctics de cada esport per treballar de manera més individualitzada tots aquells aspectes menys treballats, per qüestió de temps, durant la temporada.  Comptarem amb entrenadors titulats, tant del club com externs, sempre dirigits per l'equip de coordinadors habitual del club.

Enguany teniu temps fins el dia 11 de desembre per apuntar-vos, i el preu és de tan sols 35€!

Haureu de portar la inscripció a l'oficina del Club. Trobareu tota la informació restant a l'apartat DOCUMENTS i TECNIFICACIÓ d'aquest web!

Galeria

GALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEB

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top