Què és l'Stage?

StageNODATA

L'Stage és una estada de preparació esportiva que el C.E. Maristes Rubí organitza durant la pretemporada. Durant un cap de setmana, esportistes del Club i els seus entrenadors fan preparaments físics i tàctics, a més d'anar-se coneixent en diverses dinàmiques de grup i en la convivència diària de les nits que passen junts. 

L'objectiu de l'Stage és proporcionar un temps de concentració i de treball als nostres jugadors, però també moments de diversió per sortir més preparats a nivell individual i a nivell grupal de cara a la nova temporada. 

El tradicional Stage de principi de temporada ens torna a portar a Llinars

L'inici de temporada significa, pel CE Maristes Rubí, que comença l'època de preparar-se per l'Stage de pretemporada! Com sabeu, la casa de colònies Mogent de Llinars de Vallès ens ha acollit durant moltes edicions d'aquesta activitat, i enguany tornarem a celebrar-hi aquesta preparació de temporada que ens ajuda a fer cohesió de grup i mentalitzar-nos de la feina que comencem a partir de l'octubre, les lligues regulars. 

stage

Com cada any, durant la nostra estada - que serà els dies 22, 23 i 24 de setembre - els nois i noies faran entrenaments tècnics-tàctics, preparació física i dinàmiques d'equip per preparar la temporada en tots els vessants. No us ho perdeu!! 

Galeria Stage 2016

Galeria

GALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEB

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top