Què és l'Stage?

StageNODATA

L'Stage és una estada de preparació esportiva que el C.E. Maristes Rubí organitza durant la pretemporada. Durant un cap de setmana, esportistes del Club i els seus entrenadors fan preparaments físics i tàctics, a més d'anar-se coneixent en diverses dinàmiques de grup i en la convivència diària de les nits que passen junts. 

L'objectiu de l'Stage és proporcionar un temps de concentració i de treball als nostres jugadors, però també moments de diversió per sortir més preparats a nivell individual i a nivell grupal de cara a la nova temporada. 

Acaba l'Stage 2016 amb molt bones sensacions!

Ja és tradició del nostre Club i any rere any l'Stage de pre-temporada ha estat un èxit per arribar a l'inici de les competicions de la temporada. Enguany hem recuperat un antic emplaçament que feia dos anys que no visitavem, la Casa de Colònies Mogent a Llinars del Vallès

noti2

Els jugadors que es van apuntar a l'activitat van poder treballar totes les dinàmiques que esperàvem, tot i que la primera nit la vam passar a cobert per la pluja. Tot i així estem especialment satisfets del transcurs del cap de setmana, sobretot pel nombre de participants que, aquest any, van fregar la seixantena. Gràcies a tots per la vostra participació! 

Entrenaments, preparació tècnicotàctica, temps de piscina, jocs de nit i també condicionament físic han omplert les nostres sessions aquests dos dies. No hem oblidat la convivència i la cohesió amb jocs menys habituals als que hem participat tots els assistents de forma colectiva.

noti1

En deifintiva, tot l'staff està molt satifet amb el funcionament de l'activitat i desitgem que tots els participants hagin gaudit molt de l'experiència, alhora que hagin aprofitat al màxim tot el que els seus entrenadors han volgut treballar intensivament. Ara doncs, només cal esperar que això ens ajudi a tots plegats a encarar la temporada amb plenes garanties. Us esperem a l'Stage de l'any que ve!

Resultats clau a la secció d'handbol

Com sabeu, la secció d'handbol no ens va poder acompanyar enguay perquè la majoria dels seus equips disputaven les fases per definir la lliga que disputaran durant la temporada regular. Malgrat els seus esforços, tant l'infantil com el cadet van quedar abocats a segona categoria un any més.

Ànims nois, i molta sort a la lliga regular! 

Galeria Stage 2016

Galeria

GALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEB

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top