Què és l'Stage?

StageNODATA

L'Stage és una estada de preparació esportiva que el C.E. Maristes Rubí organitza durant la pretemporada. Durant un cap de setmana, esportistes del Club i els seus entrenadors fan preparaments físics i tàctics, a més d'anar-se coneixent en diverses dinàmiques de grup i en la convivència diària de les nits que passen junts. 

L'objectiu de l'Stage és proporcionar un temps de concentració i de treball als nostres jugadors, però també moments de diversió per sortir més preparats a nivell individual i a nivell grupal de cara a la nova temporada. 

El tradicional Stage de principi de temporada ens torna a portar a Llinars

L'inici de temporada significa, pel CE Maristes Rubí, que comença l'època de preparar-se per l'Stage de pretemporada! Com sabeu, la casa de colònies Mogent de Llinars de Vallès ens ha acollit durant moltes edicions d'aquesta activitat, i enguany tornarem a celebrar-hi aquesta preparació de temporada que ens ajuda a fer cohesió de grup i mentalitzar-nos de la feina que comencem a partir de l'octubre, les lligues regulars. 

stage

Llegeix més...

Acaba l'Stage 2016 amb molt bones sensacions!

Ja és tradició del nostre Club i any rere any l'Stage de pre-temporada ha estat un èxit per arribar a l'inici de les competicions de la temporada. Enguany hem recuperat un antic emplaçament que feia dos anys que no visitavem, la Casa de Colònies Mogent a Llinars del Vallès

noti2

Els jugadors que es van apuntar a l'activitat van poder treballar totes les dinàmiques que esperàvem, tot i que la primera nit la vam passar a cobert per la pluja. Tot i així estem especialment satisfets del transcurs del cap de setmana, sobretot pel nombre de participants que, aquest any, van fregar la seixantena. Gràcies a tots per la vostra participació! 

Llegeix més...

Aquest cap de setmana marxem d'Stage

activitats stage

Finalment ha arribat la setmana indicada! Com ja hem anat anunciant, aquests 23, 24 i 25 de setembre serà l'Stage de pretemporada a la casa Mogent de Llinars del Vallès. Aquest any estem especialment contents amb l'augment de participació... ja sabeu que diuen: com més serem, més riurem! 

Als que us heu apuntat us hem fet arribar la llista de què cal portar, i us recordem que si algun jugador ha de prendre algun medicament durant l'estada és imprescincible que porti el document d'autorització d'administració de medicaments signat. Un cop allà, els vostres entrenadors us faran saber la planificació concreta de tot el cap de setmana i podrem començar l'últim esforç per posar punt i final a una gran pre-temporada amb sessions de físic, de tècnico-tàctic, de cohesió... i amb temps per una mica de diversió, és clar! 

Ànims i ... passeu-vos-ho molt bé! 

Pàgina 1 de 4

Galeria Stage 2016

Galeria

GALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEB

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top