ACCÉS

Si ets personal del CE Maristes Rubí, introdueix el teu usuari i contrasenya per poder accedir a l'apartat intern del web.Què és l'Stage?

StageNODATA

L'Stage és una estada de preparació esportiva que el C.E. Maristes Rubí organitza durant la pretemporada. Durant un cap de setmana, esportistes del Club i els seus entrenadors fan preparaments físics i tàctics, a més d'anar-se coneixent en diverses dinàmiques de grup i en la convivència diària de les nits que passen junts. 

L'objectiu de l'Stage és proporcionar un temps de concentració i de treball als nostres jugadors, però també moments de diversió per sortir més preparats a nivell individual i a nivell grupal de cara a la nova temporada. 

Llinars torna a acollir l'Stage

Tornem a començar una nova temporada, i això, pel CE Maristes Rubí, vol dir un moment de fer pretemporada. Ja coneixem la casa, i enguany repetirem a la casa de Colònies Mogent de Llinars del Vallès per preparar aquesta nova temporada. Treballarem la cohesió de grup i mentalitzar-nos de la feina que ja s'apropa.

Llinars2

Register to read more...

El tradicional Stage de principi de temporada ens torna a portar a Llinars

L'inici de temporada significa, pel CE Maristes Rubí, que comença l'època de preparar-se per l'Stage de pretemporada! Com sabeu, la casa de colònies Mogent de Llinars de Vallès ens ha acollit durant moltes edicions d'aquesta activitat, i enguany tornarem a celebrar-hi aquesta preparació de temporada que ens ajuda a fer cohesió de grup i mentalitzar-nos de la feina que comencem a partir de l'octubre, les lligues regulars. 

stage

Register to read more...

Acaba l'Stage 2016 amb molt bones sensacions!

Ja és tradició del nostre Club i any rere any l'Stage de pre-temporada ha estat un èxit per arribar a l'inici de les competicions de la temporada. Enguany hem recuperat un antic emplaçament que feia dos anys que no visitavem, la Casa de Colònies Mogent a Llinars del Vallès

noti2

Els jugadors que es van apuntar a l'activitat van poder treballar totes les dinàmiques que esperàvem, tot i que la primera nit la vam passar a cobert per la pluja. Tot i així estem especialment satisfets del transcurs del cap de setmana, sobretot pel nombre de participants que, aquest any, van fregar la seixantena. Gràcies a tots per la vostra participació! 

Register to read more...
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 4

Galeria Stage 2016

Galeria

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

cemrubi@maristes.cat

Go to top