Què és el Convisport?

logo convisport OK 2

El Club Esportiu Maristes Rubí organitza cada any el Convisport, un torneig esportiu molt especial. 

Durant un cap de setmana de principis de juny, reunim un gran nombre d'esportistes de diverses disciplines d'entre 5 i 18 anys, que s'enfronten als nostres equips. El Convisport, però, va més enllà: la seva característica particular és que a part del vessant esportiu i educatiu, el més important és la convivència entre els participants. És per això que l'anomenem la nostra Festa, i que els nostres jugadors fan un intercanvi amb un equip de fora de la província. 

Al llarg dels més de 30 anys que s'ha celebrat el torneig, aquesta tradició tan enriquidora ens ha ajudat a crèixer i aprendre de l'esport i del respecte, tant a jugadors com al Club, per al qual ha estat un aparador inigualable.  

ESPECIAL CONVISPORT

32è Convisport!

 

Aquest any 2013 el Club Esportiu Maristes Rubí organitza el XXXII Convisport l'1 i 2 de juny. 

Com és habitual i característic del Convisport, hi haurà intercanvis amb altres seus maristes. Aquest any, Maristas Chamberí (Madrid) en la secció de bàsquet i Maristes Algemesí (Algemesí, València) en la secció d’handbol participaran en la competició i, sobretot, en la convivència durant els tres dies.

Està prevista, en total, la participació de 39 equips visitants de les tres àrees esportives, que uniran al voltant de 600 jugadors/es.

Activitats esportives

Enguany, s'ha organitzat un triangular per cada categoria de futbol sala i handbol i un quadrangular pels equips de bàsquet: hi haurà competició esportiva durant tota la jornada, de 8.00 a 20.00. També hi haurà una exhibició dels nens i nenes de l'Escola Esportiva.

Horaris (pròximament)

Activitats

Durant el transcurs de Convisport hi haurà activitats a les quals us volem convidar:

  • I Dinar Popular de Convisport: es farà el dissabte 1 de juny. Podeu comprar ja els vostres tiquets i fins el mateix dia a les 11.30h.
  • Exposició "Història del Convisport" a la sala de trofeus. Podreu veure un recull de fotografies i altre material relacionat amb la vasta història del torneig, a més de material audiovisual que havia romàs inèdit. 
  • Rifes amb premis molt esportius: un total de 9 premis repartits en tres sortejos durant el cap de setmana. 
  • No oblideu de passar pel Bar a prendre un refrigeri! 
  • Servei de fotografia: podreu comprar les fotografies de Convisport que faci el nostre fotògraf. 

FelisConvisport

 

Galeria

GALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEBGALERIA_PEU_WEB

Dades de contacte

C/Magallanes, n. 65

08191 RUBÍ (Bcn)

Telèfon/Fax: 93.588.50.22

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Go to top